Painotuotteet - Painotuotteita - Bookwell Oy

Monipuoliseen osaamiseemme kuuluvat kaikenlaiset painotuotteet

Bookwellin valmistamat kirjat voivat olla yksi- tai nelivärisiä, liimattuja tai ommeltuja, kova- tai pehmeäkantisia, suojapäällisillä tai ilman. Tuotevalikoimaamme kuuluvat myös merikortit sekä kartat.

Sitomomme on Pohjoismaiden monipuolisin ja tavoitteenamme on aina löytää paras tapa toteuttaa asiakkaidemme visaisimmatkin toiveet. Ammattitaitoinen henkilöstömme auttaa sinua ongelmanratkaisussa, oli sitten kyse paperivalinnoista tai taloudellisimman formaatin löytämisestä.

Tuotannossa käytetty tek­no­logia edustaa viimeisintä osaamista ja kirjanvalmistuksen pitkät perinteet tulevat esiin laadukkaissa sidonnoissa ja kansien viimeistelyissä. Meillä kannet onnistuvat paperi-, kluutti-, muovi- tai nahkaylivedolla, puoliranskalaisena, tikkuselkäisenä, suora- tai pyöreäselkäisenä. Kartonkikantisissa kirjoissa voi olla liepeet ja voit valita kirjaasi myös flexokannet.

Jälkikäsittelyvaihtoehtoina ovat lakkaus tai laminointi ja lisäarvoa painotuotteille antavat näyttävät folioinnit ja preeglaukset.

Jätä kirjastasi heti tarjouspyyntö tai yhteydenottopyyntö, jos haluat että me otamme sinuun yhteyttä.