Bookwellille myönnetty Avainlippu

Bookwell haluaa olla mukana rakentamassa suomalaisen työn ja osaamisen arvostusta ja on siitä merkiksi saanut oikeuden käyttää Avainlippua kotimaahan myytävissä tuotteissaan. Kotimaisuusaste valmistamissamme kirjoissa on yli 80 %.

Hyödyt kirjan kustantajalle/ julkaisijalle:

1. Suomalaiset tuotteet ja palvelut on tehty suomalaiselle kuluttajalle. Avainlippua käyttämällä kuluttaja tietää yhdellä silmäyksellä, että tuote tai palvelu on tehty Suomessa suomalaisiin oloihin.

2. Kun valitset suomalaisen tuotteen tai palvelun, annat työtä suomalaisille. Eurojen sijoittaminen Suomeen merkitsee yhteiskunnallista hyvinvointia. Suomalaisen omistajuuden tukeminen ja suomalaisten yritysten menestyminen ovat avainasemassa. Paikallisten yritysten käyttäminen levittää hyvää ympärilleen parempien palveluiden ja työllisyyden muodossa.

3. Valitsemalla suomalaista kannat myös vastuuta maapallon tulevaisuudesta. Pitkät kuljetusmatkat kuormittavat ympäristöä, ja siksi kannattaa suosia lähellä tuotettuja tuotteita. Kun ostat kotimaista tavaraa voit luottaa siihen, ettei tuotteen valmistuksessa ole käytetty lapsityövoimaa ja että työntekijälle on maksettu kunnon palkkaa. Harkittu ostaminen on kestävää kulutusta.

Suomalaisen ostoksen tekijänä sijoitat siis rahasi monella tapaa viisaasti!

Lisätietoja Avainlipun käyttämisestä kirjoissasi saat myyjiltämme ja lisätietoja Avainlipusta ja Suomalaisen Työn Liitosta täältä.

Bookwellin Avainlippu-diplomi löytyy täältä.

10.2.2012